Verzending

Hieronder vindt u alle informatie met betrekking tot de verzending van uw bestelling.

Levertijden
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen 2 á 3 werkdagen overhandigt aan de vervoerder. Normaal gesproken arriveert uw bestelling dan de volgende dag op het door u opgegeven adres mits binnen Nederland. Voor een adres in het buitenland zal de bestelling afhankelijk van het opgegeven adres langer dan 2 dagen onderweg zijn. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Waterpistool-kopen.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van de levertijden

Levertermijn
Er wordt een levertermijn van 30 dagen gehanteerd. Na het verstrijken daarvan heeft de koper het recht om de overeenkomst zonder opgaaf te ontbinden.

Kosten voor nalevering
Extra kosten voor een nalevering zijn voor rekening van Waterpistool-kopen.nl.

Verzendkosten

Waterpistool-kopen.nl hanteert een verzendtarief van €4,95 per bestelling. Boven de €30 rekenen wij geen verzendkosten.

Voor België, Frankrijk en Duitsland hanteren wij een tarief van €9,95 per bestelling (mits de bestelling onder de 2 kg blijft). Boven de €30 rekenen wij voor België en Duitsland €4,95 verzendkosten. De prijzen op onze webshop zijn exclusief deze verzendkosten.

Verpakking
Uw bestelling wordt door onze medewerkers zorgvuldig verpakt. Wij maken voor het opvullen en de omdozen gebruik van materialen die in goede staat zijn. Tevens hergebruiken wij opvulmaterialen en dozen om het milieu tegemoet te komen.

Retouren


Hoe kan ik mijn product(en) retourneren?
Wilt u iets terug sturen? Neem dan binnen 14 dagen contact met ons op via 06-37402164 (op werkdagen van 09:00 – 20:00) of via info@waterpistool-kopen.nl. U krijgt vervolgens van ons instructies voor het retourneren per e-mail toegezonden.

Wanneer nemen wij een product terug?
Wij kunnen een bij ons aangeschaft product terug nemen als deze ongebruikt, compleet en in de originele verpakking wordt teruggestuurd.

Kosten retourzending
De kosten voor het opsturen van uw product zijn voor eigen rekening. Bij een defect zal, mits binnen 14 dagen geretourneerd, uw product kosteloos vervangen of gerepareerd worden. Houd u er rekening mee dat de producten in sommige gevallen teruggestuurd worden naar de fabrikant en wij geen controle hebben over de snelheid waarmee deze reageert.